Výroba domácich uzeninuzené i neuzené recepty

Navigation

  • Recepty
    • Klobásy
      • Paprikové
      • Bez papriky
      • Čabajky
      • Chorizo a podobné
      • Sušené
      • Vinné
      • Grilovací
      • Ostatní
    • Drobné uzeniny
      • Párky
      • Kabanosy
      • Cigára
      • Vuřty
      • Špekáčky
      • Taliány
    • Paštiky
      • Játrové
    • Debrecínky
    • Plíseň
    • Konzervy a zavařené
    • Slanina
      • Uzená
      • Neuzená
    • Salámy
      • Trvanlivé
      • Měkké
      • Točené
      • Imitace
    • Ryby
      • Uzené ryby
      • Rybí klobásky
    • Sušené maso
    • Šunky
      • Dušené
      • Uzené
    • Tekutý kouř
    • Uzené maso
    • Uzené sýry
    • Vařené výrobky
      • Tlačenky
      • Jitrnice
      • Jelita
      • Luncheon meat
      • Polévky
  • Láky a nakládání
    • NAKLÁDÁNÍ MASA NA UZENÍ
    • TABULKA SOLENÍ A NAKLÁDÁNÍ
    • Pikantní lák na nakládání masa
    • Nakládání masa na sucho do vakua
    • NAKLÁDÁNÍ KUŘECÍCH STEHEN
  • Uzení
    • Studené uzení
    • Teplé a horké uzení
    • Jaké dřevo na uzení
  • Udírny
    • Stavba udírny
    • Generátor dýmu
  • Přidání receptu
  • Kontakty

Udírny jak na to

Generátor dýmu – plánek

Stavba udírny od Pavel Kocúr

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

  • LOVECKÉ KLOBÁSY od Miroslav Foltýnek
    LOVECKÉ KLOBÁSY od Miroslav Foltýnek

    Maso: 5 kg        v.bůček 5 kg        zvěřina (odblaněná;plec, kýta) koření: 180g-200g     sůl 40g        paprika sladká 30g   ...

    Recept od admin |
  • Klobásy od Pavel Kocúr
    Klobásy od Pavel Kocúr

    Koření na 1kg směsi: Sladká paprika 25g , paprika pálivá 3g, pepř mletý 4g, česnek čerství prolisovaný dle chuti, přidávám...

    Recept od admin |
  • Slovenské klobásy
    Slovenské klobásy

    Ingredience 4 kila bůčku 2 kila plecka 4 sáčky mleté červené papriky (měla by být kvalitní – nejlépe maďarská) (100-120g)...

    Recept od admin |

POPULÁRNÍ RECEPTY

  • LOVECKÉ KLOBÁSY od Miroslav Foltýnek
    LOVECKÉ KLOBÁSY od Miroslav...
  • HOVĚZÍ UZENÝ JAZYK
    HOVĚZÍ UZENÝ JAZYK
  • Bresaola sušené hovězí maso
    Bresaola sušené hovězí maso

Kontakty

Toto je fanúšikovský web facebookovej skupiny "Vyroba domacich uzenin"

E-Mail : vyrobadomaciuzeniny@seznam.cz

Web : http://fbl.me/vyrobadomacichuzenin

© 2019 Výroba domácich uzenin. Všechna práva vyhrazena.

Developed by: Kolovratok
Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte.Souhlasím