Výroba domácich uzeninuzené i neuzené recepty

Navigation

  • Recepty
    • Klobásy
      • Paprikové
      • Bez papriky
      • Čabajky
      • Chorizo a podobné
      • Sušené
      • Vinné
      • Grilovací
      • Ostatní
    • Drobné uzeniny
      • Párky
      • Kabanosy
      • Cigára
      • Vuřty
      • Špekáčky
      • Taliány
    • Paštiky
      • Játrové
    • Debrecínky
    • Plíseň
    • Konzervy a zavařené
    • Slanina
      • Uzená
      • Neuzená
    • Salámy
      • Trvanlivé
      • Měkké
      • Točené
      • Imitace
    • Ryby
      • Uzené ryby
      • Rybí klobásky
    • Sušené maso
    • Šunky
      • Dušené
      • Uzené
    • Tekutý kouř
    • Uzené maso
    • Uzené sýry
    • Vařené výrobky
      • Tlačenky
      • Jitrnice
      • Jelita
      • Luncheon meat
      • Polévky
  • Láky a nakládání
    • NAKLÁDÁNÍ MASA NA UZENÍ
    • TABULKA SOLENÍ A NAKLÁDÁNÍ
    • Pikantní lák na nakládání masa
    • Nakládání masa na sucho do vakua
    • NAKLÁDÁNÍ KUŘECÍCH STEHEN
  • Uzení
    • Studené uzení
    • Teplé a horké uzení
    • Jaké dřevo na uzení
  • Udírny
    • Stavba udírny
    • Generátor dýmu
  • Přidání receptu
  • Kontakty

Klobásy

LOVECKÉ KLOBÁSY od Miroslav Foltýnek

Klobásy od Pavel Kocúr

Slovenské klobásy

Klobásky od Petr Štulík

Kuřecí klobásy Marsal Jiri

Rodinné dědictví od Bikinka Bikinka

Domácí klobásky dle Ales Jochman

Vlaďka Hovorková Naše klobásy

Paprikové klobásy od HURVAJSE

Klobásy / Zdeněk Dušek

1 2 Next →

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

  • LOVECKÉ KLOBÁSY od Miroslav Foltýnek
    LOVECKÉ KLOBÁSY od Miroslav Foltýnek

    Maso: 5 kg        v.bůček 5 kg        zvěřina (odblaněná;plec, kýta) koření: 180g-200g     sůl 40g        paprika sladká 30g   ...

    Recept od admin |
  • Klobásy od Pavel Kocúr
    Klobásy od Pavel Kocúr

    Koření na 1kg směsi: Sladká paprika 25g , paprika pálivá 3g, pepř mletý 4g, česnek čerství prolisovaný dle chuti, přidávám...

    Recept od admin |
  • Slovenské klobásy
    Slovenské klobásy

    Ingredience 4 kila bůčku 2 kila plecka 4 sáčky mleté červené papriky (měla by být kvalitní – nejlépe maďarská) (100-120g)...

    Recept od admin |

POPULÁRNÍ RECEPTY

  • LOVECKÉ KLOBÁSY od Miroslav Foltýnek
    LOVECKÉ KLOBÁSY od Miroslav...
  • HOVĚZÍ UZENÝ JAZYK
    HOVĚZÍ UZENÝ JAZYK
  • Bresaola sušené hovězí maso
    Bresaola sušené hovězí maso

Kontakty

Toto je fanúšikovský web facebookovej skupiny "Vyroba domacich uzenin"

E-Mail : vyrobadomaciuzeniny@seznam.cz

Web : http://fbl.me/vyrobadomacichuzenin

© 2019 Výroba domácich uzenin. Všechna práva vyhrazena.

Developed by: Kolovratok
Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte.Souhlasím